Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΕΚΘ: Να ακουστεί το όχι των πολιτών για την πώληση της ΕΥΑΘ

ΕΚΘ: Να ακουστεί το όχι των πολιτών για την πώληση της ΕΥΑΘ
Όπως αναφέρει το ΕΚΘ, «εκατοντάδες χιλιάδες Θεσσαλονικείς έδωσαν το δικό τους μήνυμα στα σχέδια της κυβέρνησης και της τρόικας για το ξεπούλημα της ΕΥΑΘ»
Το δημοψήφισμα των πολιτών της Θεσσαλονίκης δεν είναι συμβολικό αλλά δεσμευτικό και η πολιτεία και οι πολυεθνικές οφείλουν να γνωρίζουν τη βούληση των πολιτών που μάχονται κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ τονίζει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρει το ΕΚΘ σε ανακοίνωσή του, «εκατοντάδες χιλιάδες Θεσσαλονικείς έδωσαν το δικό τους μήνυμα στα σχέδια της κυβέρνησης και της τρόικας για το ξεπούλημα της ΕΥΑΘ».
«Με ποσοστό 98,03% οι πολίτες της Θεσσαλονίκης είπαν βροντερό "όχι" στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ, έναντι μόλις του 1,96% που είπαν "ναι" στο δημοψήφισμα που διεξήχθη κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών, γράφοντας ιστορία και στέλνοντας ηχηρό μήνυμα. Η βούληση των πολιτών είναι πάνω από κόμματα και παρατάξεις και πρέπει να γίνει σεβαστή. Η ετυμηγορία των 213.502 πολιτών, πως το νερό είναι δημόσιο αγαθό και δεν πωλείται πρέπει να ακουστεί» υπογραμμίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου