Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Χρυσή Αυγή: Ζητά την αποφυλάκιση των βουλευτών της

Χρυσή Αυγή: Ζητά την αποφυλάκιση των βουλευτών της
Με δήλωση από τη φυλακή ο γγ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος χαιρέτισε την εκλογική επίδοση τους. «Η Χρυσή Αυγή είναι ο μεγάλος νικητής των σημερινών εκλογών. Είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Ν.Μιχαλολιάκος. 

Βάσει του εκλογικού αποτελέσματός της, η ΧΑ ζητά την αποφυλάκιση των βουλευτών της, που είναι προφυλακισμένοι στο πλαίσιο της δικαστικής διερεύνησης της δράσης της ως εγκληματικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με τη δήλωση Μιχαλολιάκου: «Η Χρυσή Αυγή είναι ο μεγάλος νικητής των σημερινών ευρωεκλογών. Είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Είμαστε το μοναδικό κόμμα με διαρκώς αυξανόμενα ποσοστά. Είμαστε, πλέον, ο βασικός ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων. Είμαστε η Ελλάδα που έρχεται».

Σύμφωνα με τον γγ της Χρυσής Αυγής, το μήνυμα των ευρωεκλογών είναι «η άμεση αποκατάσταση της νομιμότητας και της συνταγματικής τάξης» με επιστροφή των φυλακισμένων βουλευτών της στα κοινοβουλευτικά καθήκοντά τους. «Να πάψει, επιτέλους, η εκτροπή και οι σκευωροί, που κατέλυσαν το Σύνταγμα να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου» λέει.

«Η ΝΔ του Σαμαρά πλήρωσε, εκτός από την αντιλαϊκή της πολιτική, τα ψέματα και την άθλια πολιτική σκευωρία εις βάρος μας» υπογραμμίζει, ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «απέτυχε παταγωδώς να εκφράσει το ρεύμα της οργής των Ελλήνων» αναφέρει και προσθέτει: «Έγινε ουρά του Σαμαρά σε αυτήν την παράνομη δίωξη. Τα στελέχη του έχουν ουρές καταθέσεων στην Goldman Sachs και την JP Morgan».

http://www.tovima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου