Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Η Μακάμπι «σκότωσε» την ΤΣΣΚΑ, η Ρεάλ διέσυρε τη Μπάρτσα

Η Μακάμπι «σκότωσε» την ΤΣΣΚΑ, η Ρεάλ διέσυρε τη Μπάρτσα
Ο Ράις μόλις έχει πετύχει το νικητήριο καλάθι, ο Ουίμς αστόχησε και η
 Μακάμπι πέτυχε την ολική επαναφορά για την πρόκριση απέναντι στην 
ηττοπαθή ΤΣΣΚΑ...  
Επειτα από τον συγκλονιστικό 1ο ημιτελικό στο Final Four της Ευρωλίγκα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αν και κέρδιζε για περίπου 40 λεπτά... εμφάνισε τις γνωστές τάσεις αυτοκτονίας της και κατάφερε (!) να χάσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μακάμπι 67-68) μετά από λάθος στα τελευταία δευτερόλεπτα και νικητήριο καλάθι του Ράις. Ο Ουίμς αστόχησε στο τελευταίο τρίποντο του αγώνα, και οι Ισραηλινοί πέρασαν στον μεγάλο Κυριακάτικο τελικό. 

Ο Αμερικανός κόντεψε να... χτίσει άλλο ένα κλειστό γήπεδο στο Μιλάνο με τα «τούβλα» που σούταρε, όμως, ευστόχησε σε ένα από τα πιο κρίσιμα καλάθια του αγώνα και ουσιαστικά είχε... κλειδώσει την πρόκριση των Ρώσων. Ακολούθησε το το τρίποντο του Μπλου (67-66), το λάθος στην επίθεση της ΤΣΣΚΑ και η... χαριστική βολή από τον Ράις για να έρθουν τα πάνω-κάτω. 

Όσο για τον αντίπαλο στον τελικό; Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν επέτρεψε στη Μπαρτσελόνα να παίξει ένα ισπανικό ντέρμπι, αφού η «Βασίλισσα» διέσυρε τους «Μπλαουγκράνα» (Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 62-100) με τον Μπουρούση να είναι ο Έλληνας του τελικού και όχι ο Παπανικολάου.


Παρασκευή 16 Μαΐου

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) 67-68
22:00 Μπαρτσελόνα (Ισπανία) - Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 62-100

Κυριακή 12 Μαΐου

«Μικρός Τελικός»18:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπαρτσελόνα

Τελικός
21:00 Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ρεάλ Μαδρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου