Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ξανά σε κρίσιμη κατάσταση ο Βιλανόβα

Ξανά σε κρίσιμη κατάσταση ο Βιλανόβα


Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε εσπευσμένα χθες λόγω επιδείνωσης της υγείας του στη μάχη που δίνει εδώ και χρόνια κατά του καρκίνου της παρωτίδας, όπως ανακοινώθηκε από το νοσοκομείο της Βαρκελώνης «Κιρόν».

Ο 45χρονος Βιλανόβα διαγνώστηκε με καρκίνο της παρωτίδας, έναν ιδιαίτερα σοβαρό καρκίνο, το 2011, όταν και ήταν βοηθός προπονητή του Πεπ Γκουαρντιόλα στους «μπλαουγκράνα». Όταν ο Γκουαρντιόλα αποχώρησε το 2012, ανέλαβε την Μπαρτσελόνα με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι για μερικούς μήνες μετέβη για θεραπεία στη Νέα Υόρκη.

Μάλιστα, στο πρωτάθλημα του 2013 η Μπαρτσελόνα συγκέντρωσε 100 βαθμούς, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ που είχε κάνει η Ρεάλ ένα χρόνο νωρίτερα (2011-12). Ο Βιλανόβα παραιτήθηκε τον Ιούλιο του 2013 λόγω της κατάστασής του που χειροτέρευε και αντικαταστάθηκε από τον Αργεντινό Τάτα Μαρτίνο.

Η τελευταία φορά που ο Βιλανόβα εθεάθη στο «Καμπ Νου» ήταν στην νίκη των «μπλαουγκράνα» επί της Ρεάλ (2-1), στο "classico" του περασμένου Οκτωβρίου.
http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου