Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Πήρε κεφάλι η Ρεάλ

Πήρε κεφάλι η Ρεάλ (vid)
Το πάνω χέρι για την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Ρεάλ που κέρδισε με 1-0 την Μπάγερν στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στην Μαδρίτη.

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας η Ρεάλ έδειξε για μία ακόμα φορά ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι έπαιξαν ένα πολύ καλό παιχνίδι σε όλους τους τομείς και πήραν το προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση στον τελικό.
Αμυντικά έκλεισαν όλα τα ατού της Μπάγερν η οποία δεν μπόρεσε να απειλήσει πλην λίγων περιπτώσεων όπου εκεί φώναξε παρών ο Ίκερ Κασίγιας.

Όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι η Ρεάλ έδωσε χώρο στην Μπάγερν και χτυπούσε στις αντεπιθέσεις χάρη στην ταχύτητα των παικτών της. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Καρίμ Μπενζεμά στο 19' και τώρα όλα θα κριθούν στην ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης στο Μόναχο.
Η Μπάγερν, πάντως, βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα και η Ρεάλ έχασε μοναδική ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμά της εν όψει του επαναληπτικού. Και τόσο άσχημη Μπάγερν, δύσκολα θα ξαναδούμ, ειδικά μέσα στην Γερμανία.

Ρεάλ: Κασίγιας, Ράμος, Πέπε (73' Βαράν), Καρβαχάλ, Κοεντράο, Αλόνσο, Μόντριτς, Ντι Μαρία, Ίσκο (82' Ιγιαραμέντι), Ρονάλντο (73' Μπέιλ), Μπενζεμά.

Μπάγερν: Νόιερ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Ραφίνια (68' Μαρτίνεθ), Αλάμπα, Λαμ, Σβαϊνστάιγκερ (74' Μίλερ), Ρόμπεν, Ριμπερί (72' Γκέτσε), Κρόος, Μάντζουκιτς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου